Recorded MIDI tracks not acting right

The place for general discussion of Cakewalk Pro Audio.

Recorded MIDI tracks not acting right

Postby mlejr777 » Thu Sep 04, 2003 7:45 pm

This has to do with Homestudio 2002. Before I was running it on Windows 98 and things were fine, but then I decided to get a new hard drive and then upgraded to Windows 2000. Well when I reinstalled Cakewalk I have been having problems with my MIDI. Things seem to be setup the way I had them. I have uninstalled and then reinstalled, but to no avail. The problem is that I am recording a MIDI track along with a metronome and part of what I have played gets cut off and does not even align with the measures. Then when I tried to record a second MIDI track that does not even align with the previous recorded track and still don't align with the measures. I don't get it. Does anyone have any idea what is going on?
mlejr777
 
Posts: 3
Joined: Thu Sep 04, 2003 7:26 pm
Location: STL

Re: Recorded MIDI tracks not acting right

by Sponsor

Forum Sponsor
 

Postby andychap » Thu Sep 04, 2003 11:01 pm

Check out the post in the beginners section. I'm not moaning but it's not polite to cross post the same question in all the forums. It just wastes everybodies time reading the same message over and over.
andychap
 
Posts: 687
Joined: Wed Aug 27, 2003 7:26 pm
Location: UK

Postby Guest » Fri Sep 05, 2003 12:50 pm

I am sorry. I was new to the board and I was anxious for a reply.
Guest
 



Similar topics


Return to General Cakewalk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron

Music Engravers and Music Copyists
   Finale - Sibelius - Cakewalk - Archives - Cakewalk Books - Contact


Copyright © 1994 - 2019 by C.M. Press, LLC