Midi Routing issues Sonar Artist.

Use this forum to discuss Midi Issues as they relate to Cakewalk.

Midi Routing issues Sonar Artist.

Postby Nezz515 » Sun Nov 20, 2016 4:23 pm

I am having midi routing issues. Sonar Artist. Older Yamaha S90. Fastlane USB hardware midi interface. S90 set to Local Control Off. In Artist, Midi In and Out are both set to Port A in Sonar Midi setup. Port B is also all sent to S90 but not plugged in. Sonar recognizes the Fastlane and the S90 instrument definitions. I can get 2-4 midi tracks recorded and playing correctly to the selected instrument patches. Then when I add the next midi track whatever patch I select is now also switching patch to, and playing from, midi track 1. I have tried each individual midi input assigned to individual midi channels. I have tried all inputs set to "none". I have tried all to "Omni All". In addition, using these other various choices, I get other bad behaviors like no auto patch through, or confused patch through. This has worked before using older cakewalk and all same other setup. Any help is GREATLY appreciated.
Nezz515
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 20, 2016 4:02 pm

Re: Midi Routing issues Sonar Artist.

by Sponsor

Forum Sponsor
 

Re: Midi Routing issues Sonar Artist.

Postby Fullsmitx » Mon Dec 04, 2017 9:01 am

A good example Presentation of ideas Within the debt society
Fullsmitx
 
Posts: 2
Joined: Mon Dec 04, 2017 7:37 am



Similar topics


Return to Midi Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron

Music Engravers and Music Copyists
   Finale - Sibelius - Cakewalk - Archives - Cakewalk Books - Contact


Copyright © 1994 - 2018 by C.M. Press, LLC