Pro Audio 9 - Click Track - ???

Use this forum to discuss Midi Issues as they relate to Cakewalk.

Pro Audio 9 - Click Track - ???

Postby Guest » Wed Apr 28, 2004 6:29 am

Hey guys ....

I am new to Cakewalk and was wondering if in Pro Audio 9 if there is a Click Track insert available? I know there is a metranome ... I am talking about a function where you can insert a click track and pick the sound. I just can't FIND it, if there is one! I have searched the manual within Cakewalk and don't see it ..... The reason .....

I use my keyboard live with a click track that goes to the drummer.

Also .... within Cakewalk, is there away to get rid of all the commands (volume, sound changes, etc) so my keyboard will stop doing changes from a previously made midi file? It is such a pain on my Korg Triton to find out how to take off any recorded changes .... hope you understand what I mean .....

BRAD
Guest
 

Re: Pro Audio 9 - Click Track - ???

by Sponsor

Forum Sponsor
 

Postby GretscGuy » Wed Apr 28, 2004 11:07 am

If you use the metronome, you can pick what port, channel and key it's assigned to. Just set it to the keys on your synth that have the sound you want.

Good Luck!
GretscGuy
 
Posts: 442
Joined: Sat Oct 18, 2003 1:26 pm
Location: Massachusetts USA

Postby raypan » Fri Dec 24, 2004 9:32 pm

Go into the event list and delete the control changes you dont want to use
raypan
 
Posts: 4
Joined: Fri Nov 28, 2003 9:08 pm



Similar topics


Return to Midi Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

Music Engravers and Music Copyists
   Finale - Sibelius - Cakewalk - Archives - Cakewalk Books - Contact


Copyright © 1994 - 2019 by C.M. Press, LLC