Wierd poppng noise in Sonar 3 Producers Edition -- Andy!!!!

This forum is dedicated to Sonar discussions.

Wierd poppng noise in Sonar 3 Producers Edition -- Andy!!!!

Postby SonarRich » Tue Aug 17, 2004 2:43 pm

Andy, or any Sonar Experts, I am calling on you for advice with a problem I am having. I just reformatted my computer and reloaded Sonar 3 Producers Edition. I completed a recording last night with no trouble, listened to it numerous times and everything was fine. Then, this morning, I'm hearing a wierd beep every few seconds that is seen on the meter for one of my tracks. I've muted the track, bypassed, the effects, deleted the effects, and the beeping continues. It is not triggered to record. I cloned the track and the beeping followed it. Short of deleting the track entirely and trying again, do you have any suggestions?

Thanks so much for your help,
Rich
SonarRich
 

Re: Wierd poppng noise in Sonar 3 Producers Edition -- Andy!!!!

by Sponsor

Forum Sponsor
 

Just to add....

Postby SonarRich » Tue Aug 17, 2004 2:46 pm

This seems to be project related, I can just open the project and not even play and this is happenning. I even deleted all the tracks and the beeping remains. I have other projects on which this is not happenning. Any ideas???
SonarRich
 

Postby GretscGuy » Thu Aug 19, 2004 12:07 pm

it's not an internam metronome is it???
GretscGuy
 
Posts: 442
Joined: Sat Oct 18, 2003 1:26 pm
Location: Massachusetts USA

Postby Guest » Fri Aug 20, 2004 9:41 am

...or even an external metronome triggering Sonar's internal metronome

Check your Project/Global settings, see if metronome sound is set.
Guest
 



Similar topics


Return to General Sonar - X1, X2, Producer, Home Studio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

Music Engravers and Music Copyists
   Finale - Sibelius - Cakewalk - Archives - Cakewalk Books - Contact


Copyright © 1994 - 2019 by C.M. Press, LLC