Audio Problem with Sonar project that used to work...

Use this forum for all technical issues.

Audio Problem with Sonar project that used to work...

Postby Jaugernaut » Sat May 07, 2005 6:09 pm

I've pulled up a Sonar project I havent touched in a a few months. It worked fine before, but now when I start the project, the project locks up with a message at the bottom: 'Audio Stopped'. Happens evern if everything is muted, a midi track soloed, it plays midi for a split second then the message pops up[ at the bottom. No Dropout message, just instant 'Audio Stopped' - Othe projects play OK. This is a rather long one - about 15 minutes. I did try altering my audio settings, but I'm a bit of a dolt about this, nothing seems to help. I am using a newer faster computer now with plenty of memory 750meg.

Any Ideas, suggestions? - Help menu in Sonar - didn't.

Thanks!
Jaugernaut
 
Posts: 7
Joined: Mon Feb 07, 2005 5:12 pm
Location: Dallas

Re: Audio Problem with Sonar project that used to work...

by Sponsor

Forum Sponsor
 

Never mind...

Postby Jaugernaut » Sun May 08, 2005 3:11 am

Found this on the website:

Open a file that has this problem and run the Tools | Compact Audio Data command.

works fine now.... :D
Jaugernaut
 
Posts: 7
Joined: Mon Feb 07, 2005 5:12 pm
Location: Dallas

Re: Never mind...

Postby treacye » Tue May 06, 2008 8:56 pm

Jaugernaut wrote:Found this on the website:

Open a file that has this problem and run the Tools | Compact Audio Data command.

works fine now.... :D


I have the same problem, tried that and still audio stops.
treacye
 
Posts: 1
Joined: Tue May 06, 2008 8:32 pm



Similar topics


Return to Technical Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

Music Engravers and Music Copyists
   Finale - Sibelius - Cakewalk - Archives - Cakewalk Books - Contact


Copyright © 1994 - 2019 by C.M. Press, LLC