Cakewalk 3.0 and Vista

Use this forum for all technical issues.

Cakewalk 3.0 and Vista

Postby fjflorida » Sun Apr 13, 2008 2:54 am

I've been using Cakewalk 3.0 for years and it does all that I need. I recently bought a new CPU running Vista Home Premium and I can't install Cakewalk 3.0. Is there any way that I can work around this problem?

THANKS!!

fjflorida
fjflorida
 
Posts: 2
Joined: Sun Apr 13, 2008 2:46 am
Location: Safety Harbor, Florida

Re: Cakewalk 3.0 and Vista

by Sponsor

Forum Sponsor
 

Postby HDB » Fri Apr 18, 2008 1:33 pm

HDB
 
Posts: 46
Joined: Sat Feb 07, 2004 12:19 am

Postby fjflorida » Sat Apr 26, 2008 3:32 pm

Yes, I tried that function but it did not work. However, I copied the entire Cakewalk folder from my XP Pro machine to the desktop of my Vista machine and when I select the .exe file, Cakewalk works. I can't install it but I am able to use it as my default player for .midi files and it works!

Hope this post helps someone else.

fj
fjflorida
 
Posts: 2
Joined: Sun Apr 13, 2008 2:46 am
Location: Safety Harbor, Florida



Similar topics


Return to Technical Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

Music Engravers and Music Copyists
   Finale - Sibelius - Cakewalk - Archives - Cakewalk Books - Contact


Copyright © 1994 - 2019 by C.M. Press, LLC